Glasherstel Dronten

Heeft u behoefte aan glasherstel? Misschien heeft u een barst in de ruit van uw voordeur? Of na een storm een gat in uw raam? Glasschade is erg vervelend en kan voor veel overlast zorgen. Denk hierbij aan tocht en nattigheid, maar een kapotte ruit is vaak ook een uitnodiging voor inbrekers. Wacht daarom nooit lang met het inschakelen van een glaszetter voor glasherstel.

In Dronten en omstreken bieden wij u een uitgebreid dienstenpakket als het gaat om het herstellen van uw kapotte beglazing. In de meeste gevallen is glasreparatie niet mogelijk en dienen wij uw volledige ruit te vervangen. Gelukkig hebben we een ruime voorraad glassoorten en kunnen wij u daardoor snel van dienst zijn.

24-uurs service

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u met een kapotte ruit te maken heeft. Daarom bieden wij u in Dronten en omgeving een 24-uurs glasservice. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zelfs in het weekend! Onze glaszetters hebben de beschikking over professionele middelen om uw beglazing te herstellen of vervangen en zorgen ervoor dat u na afloop niets merkt van de schade.

Wilt u gebruik maken van onze service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 10 68 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Onze medewerkers staan u graag te woord en bieden u 100% oplossingsgarantie.