Glas plaatsen Dronten

Voor glas plaatsen in Dronten ben je bij ons op de juiste plek. Wij zijn een gerenommeerd glaszettersbedrijf met jarenlange ervaring en vakkundige glaszetters. Wil jij graag nieuwe ramen laten plaatsen? Bel ons op 085 - 106 10 68 of maak gebruik van het contactformulier om een offerte aan te vragen.

Waarom nieuw glas plaatsen in Dronten?

Nieuw glas plaatsen kan nodig zijn in verschillende situaties. Wanneer er om wat voor reden dan ook een ruit beschadigd is geraakt, wil je deze natuurlijk graag zo snel mogelijk laten vervangen. Uiteraard kun je ons in dat geval benaderen om een nieuw raam te laten plaatsen.

Maar het plaatsen van nieuw glas kan ook in minder nijpende situaties leiden tot een verbetering van je wooncomfort. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Nieuwe ramen voor beter isolatie
 • Nieuw glas voor meer veiligheid
 • Nieuwe ramen om geluid te weren
 • Nieuwe ruiten voor het zonwerende effect
 • Nieuw glas om je woning te verfraaien

Glas plaatsen in Dronten voor betere isolatie

Door glas te laten plaatsen met betere isolatiewaarden kun je de binnenwarmte in huis makkelijker vasthouden. Hiermee bespaar je op je energieverbruik en op het milieu. Wanneer je huis verder goed geïsoleerd is kun je flink besparen met HR++ of HR+++ glas.

Glas plaatsen op hoogte door glaszetter Dronten

Glas plaatsen in Dronten voor meer veiligheid

Gewoon dubbel glas is al vrij sterk maar je kunt glas laten plaatsen dat op verschillende manieren meer veiligheid biedt. De verzamelnaam voor deze glassoorten is veiligheidsglas. Veiligheidsglas biedt onder andere bescherming tegen brand, kogels, inbraken en letsel bij doorvallen.

Glas plaatsen in Dronten om omgevingsgeluid te weren

Geluidswerend glas is een variant op standaard isolatieglas. Dit geluidswerende isolatieglas is zo samengesteld dat geluidstrillingen minder makkelijk tot je woning doordringen. Dat komt met name doordat er een geluidswerend folie in het glas is verwerkt en door de extra isolatielagen tussen de glasplaten.

Glas plaatsen in Dronten om de warmte van de zon buiten te houden

Zonwerend glas heeft een speciale zonwerende coating waardoor het wel zonlicht maar niet de warmte doorlaat die hiermee gepaard gaat. Zo blijft het in de zomer binnen lekker koel en houdt je de warmte in de winter makkelijker binnen.

Glas plaatsen in Dronten ter verfraaiing van je woning

Je kunt je woning op verschillende manieren verfraaien met glas. Denk bijvoorbeeld aan ramen in een creatieve vorm, aan glas in verschillende kleuren, of aan een fraai vormgegeven glas-in-lood raam. Door creatief met glas om te gaan kun je jouw huis een ware metamorfose geven.

Glas plaatsen Dronten: verschillende glassoorten

In Dronten en omgeving kunnen we verschillende soorten glas voor je plaatsen. Hieronder vind je een overzicht met de mogelijkheden:

 • Enkel glas
 • HR isolatieglas (waaronder de zonwerende en geluidswerende varianten)
 • Standaard dubbel glas
 • Glas-in-lood
 • Gekleurd glas
 • Verschillende varianten veiligheidsglas (waaronder gelaagd glas, gehard glas en draadglas)
 • Matglas
 • Figuurglas

Neem contact op in Dronten voor het plaatsen van glas

Woon je in Dronten of omgeving en wil je nieuw glas laten plaatsen? Wij helpen je graag. Of je nu op zoek bent naar beter isolerend glas, met spoed een raam wilt laten vervangen of graag een afwijkend vormgegeven glas-in-lood raam wilt laten plaatsen, bij ons kun je terecht voor al je glaszettersklussen. Bel 085 - 106 10 68 voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wanneer je eerst graag een offerte wil aanvragen kun je daarvoor het contactformulier gebruiken.