Glas plaatsen in Dronten

Laat u een nieuwe woning bouwen en zoekt u een specialist die uw glas kan plaatsen? Of bent u zelf een schuurtje aan het bouwen, maar wilt u het glaswerk laten zetten door een vakman? In Dronten en omgeving plaatsen de glaszetters van Glasherstel Spoed al jaren glas. Wacht daarom niet en bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Dankzij onze ruime voorraad glassoorten kunnen wij elk type glas snel en vakkundig plaatsen.

Montage van nieuwe beglazing

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw woning of pand zelf te voorzien van nieuw glas. Maar het plaatsen van glas lijkt makkelijker dan het eigenlijk is. Allereerst is het van groot belang dat uw nieuwe beglazing goed wordt ingemeten. Als de maten verkeerd worden doorgegeven kunt u te maken krijgen met tocht en in het ergste geval kan het glas knappen. Ga voor zekerheid en laat uw nieuwe glas plaatsen door een glasspecialist.

Kiest u voor ons, dan weet u zeker dat uw beglazing goed wordt ingemeten. Na het inmeten bestellen wij uw nieuwe glassoort en komen wij zodra deze geleverd is bij u langs voor de montage. Wij vinden het van groot belang dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe ruiten. Daarom geven wij 10 jaar garantie op de montage en kunt u altijd bij ons terecht als u te maken heeft met glasproblemen.