Glas vervangen Dronten

Wil je glas vervangen in Dronten? Misschien heb je last van tocht of heb je net een nieuwe woning gekocht en is de beglazing hoognodig aan vervanging toe. Dan zit je goed bij Glaspunt B.V..

Wij vervangen al jaren iedere glassoort die je kunt bedenken. Of je nu van enkel glas naar isolatieglas wilt of juist op zoek bent naar glas met een geluidswerende werking. Wij helpen je. Bel [bono-servicenumber] voor een afspraak of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Laat je glas vervangen door een specialist

Het vervangen van glas lijkt op het eerste gezicht niet zo ingewikkeld. Maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Alles moet precies goed geplaatst worden om er voor te zorgen dat het raam goed isoleert en luchtdicht is afgesloten. Vanwege onze ervaring weten we precies waar we allemaal op moeten letten.

Onze glaszetters komen dan ook graag bij je langs in Dronten om de huidige beglazing te bekijken. Na deze inspectie kunnen we je adviseren of het type glas dat je zou willen laten plaatsen geschikt is voor je huidige kozijnen.

Glas vervangen gebeurd om uiteenlopende redenen

Vanzelfsprekend wil je glas laten vervangen wanneer het om wat voor reden dan ook beschadigd is geraakt. Maar ook een hoge energierekening of verouderd glas is een goede reden om je ramen te laten vervangen.

Wanneer je ramen niet langer goed isoleren kun je in de winterperiode veel extra kosten maken. Om de binnentemperatuur aangenaam te houden verbruik je veel meer energie. In deze situatie zou je kunnen overwegen om te investeren in HR++ glas. Dat type dubbel glas heeft een warmtereflecterende coating en een isolerend gas tussen de glasplaten. Door deze toepassingen isoleert HR++ glas wel drie keer beter dan verouderd dubbel glas en tot wel zes keer beter dan enkel glas.

Veel omgevingsgeluid of weinig beschutting tegen een felle zon zijn ook een goede reden om voor nieuw glas te kiezen. HR glas is ook verkrijgbaar in geluids- en zonwerende varianten. Als je deze laat plaatsen dringt de herrie van buiten en de warmte van de zon veel minder makkelijk door tot je woning.

Contacteer Glaspunt B.V. voor glas vervangen in Dronten

Heb jij verouderd glas en wil je besparen op je energierekening? Of woon je in een drukke buurt met veel omgevingsgeluiden en zoek je rust? Laat ons je glas vervangen voor een variant die beter aansluit bij jouw behoeften. Bel ons op 085 - 106 10 68 of maak gebruik van het contactformulier.